Nola – 25 godina ljubavi u samo jednoj pjesmi

 

nola

Gotovo cijelu 2018. godinu grupa Nola obilježavala je veliku obljetnicu – 25 godina njihova glazbenog postojanja. Zato je početak 2019. pravo vrijeme za novu stranicu, novi singl, novi spot, a uskoro i novi album. Tako iz radionice Marijana Jelenića, autora teksta i glazbe, stiže nova pjesma koja će, kao i Nolini prethodni hitovi zasigurno brzo osvojiti radijski eter i obožavatelje – Imam tebe. Pjesma i spot prikazuju ljubav i život dvoje ljudi koji se susreću sa životnim izazovima i problemima.

“Novom pjesmom počinjemo novi krug, novi ciklus. Volimo režiju spota prepustiti mladim ljudima, volimo vidjeti njihovu viziju naše pjesme. Ovoga puta prepustili smo se u ruke mladoj redateljici Katarini Radetić koja gotovo da je Nolina vršnjakinja. Ona je video za pjesmu “Imam tebe” zamislila kao retrospektivu Nolinih 25 godina rada i sigurno je i za nju bio izazov tih 25 godina smjestiti u 3 minute pjesme” – kaže nam Gabrijela Jelenić Galant, pjevačica Nole, a redateljica spota dodaje:

“Naslov i stihovi pjesme Imam tebe govore o dugogodišnjem odnosu, dugogodišnjoj ljubavi, a Nola je prošle godine proslavila 25. godišnjicu. Imajući to u vidu, spot je zamišljen kako bi pokazao upravo razvoj odnosa između dvoje ljudi. Auto u kojem se odvija većina spota metafora je za zajedničko kretanje kroz život.” – objašnjava Katarina Radetić (MedVid produkcija).
Nakon izdavanja i promocije novog singla, Nola se vraća u studio gdje snimaju nove materijale:
“U planu je ove godine objaviti još novih pjesama, možda još dvije ili tri do kraja godine. Sve su one dio novog albuma na kojem trenutno radimo.” – rekao nam je Marijan Jelenić.