Kawasaki 3P – 20 godina od nezaboravnog nastupa na Dori 2003.

Kawasaki 3P je, sada već davne, 2003. godine dobrano uzburkao svekoliku javnost svojim eklektičnim nastupom s pjesmom “Antonija” na Dori u Opatiji gdje se natjecao za najbolju pjesmu koja će Hrvatsku predstavljati na Euroviziji. U svakom slučaju, nikome nije bilo jasno, kako su Kawasaki 3P uspjeli upasti u uži izbor od 24 pjesme koje u televizijskom prijenosu kandidiraju za Doru, pa ni samom bendu, koji su tada za medije izjavili da su glasanjem unutar benda zaključili kako bi im dobro došlo da odu malo na more, na šestodnevno tulumarenje po Opatiji…

Njihov je nastup bio toliko inovativan i originalan u svakom smislu da je bio itekako zapažen te ga svi dobro pamte i dan danas. Bilo bi čudno da je bilo ikako drugačije jer su se dečki iz Kawasaki 3Pa na pozornici pojavili obučeni u bokserice, sportske čarape i kućne ogrtače, tzv. ‘bademantile’, i energično otprašili “Antoniju” te pobrali velike simpatije publike i medija.

Sve ostalo je povijest, a Kawasaki 3P je postao kultni bend zahvaljujući upravo tom svom unikatnom stilu i osebujnim koncertnim nastupima, a ovo je simpa ‘pričica’ za sve Katripčice & Katripe!


Za tu prigodu, a uoči predstojeće ovogodišnje Eurovizije, Dancing Bear je u znak obilježavanja 20 godina od nastupa i natjecanja za pjesmu Eurovizije našeg jedinstvenog Kawasaki 3P-a za novi singl i video odabrao legendarnu pjesmu “Antonija” u live verziji s obljetničkog live CD/DVD izdanja “25 godina x Teatar &TD” koji donosi djelić fantastične atmosfere s dvodnevnih koncerata u uzavreloj atmosferi zagrebačkog Teatra &TD i tu posebnu sinergiju benda i publike.

Video ” Antonija (Live &TD)” pogledajte OVDJE