Kawasaki 3p predstavili nježniju verziju svog ultimativnog hita ‘Snifa san glu’

kawasaki

Osam naočitih mladića okupljenih u jedinstvenu grupu Kawsaki 3p koja s punim pravom slovi za jednu od originalnijih pojava na domaćoj glazbenoj sceni izbacili su video, akustičnu verziju hita preuzetog s njihovog debi albuma – ‘Snifa san glu’. Video je snimljen uživo te je predstavio nježniju stranu benda čiji neslužbeni slogan inače slovi ”asfalt-šank-brzina-tribina”, ali tako to valjda ide kad iza sebe imaš 25 godina ”radnog” iskustva.Radiofoničnija verzija tog ultimativnog underthita, snimljena je prošle godine u Teatru &td gdje su K3p zajedno s brojnim fanovima tijekom dvije vruće, odlične večeri proslavili 25. rođendan.

Godinu kasnije 17. svibnja, dijelovi oba koncerta bit će objavljeni na live DVD/CD izdanju ”25 godina x Teatra &TD”. Koncertno, obljetničko izdanje objavit će Dancing Bear, izdavačka kuća s kojom K3p surađuje od 2003. godine do danas.
Povodom toga, ekipa K3p-a poziva sve svoje fanove, suradnike i kolege iz medija da im se u subotu 18. svibnja točno u podne pridruže na velikoj promociji u klubu Route 66 gdje će se održati mnoge lijepe stvari osim samog druženja:
– promotivna prodaja ’25 godina x Teatar &td’
– premijerno gledanje DVDa na velikom LCD panelu
– fotografiranje, potpisivanje i druženje s fanovima
– 19 najbržih kupaca novog izdanja ili dođu s K3p naočalama, ili u njihovoj majici dobit će na dar poklon iznenađenja
– i zadnje, ali nimalo manje bitno, da zajedno nazdravimo uz fino, kratko i žestoko pićence
 Kawasaki 3p – Snifa san glu uživo Teatar &td  (Official video)