Promocija kompilacije ženskog kantautorstva sa kompilacije Femme nouvelle

 

lauba

Knjiga za na more, boutique sajam knjiga u Laubi novi je Laubin koncept na kojem će ponajbolji hrvatski izdavači pisane riječi predstaviti svoja štiva u opuštenom, kreativnom ozračju. Za goste su pripremili tribine, predavanja, kviz, radionice, nagradne igre i književne preporuke, a glazbenice i umjetnice iz projekta Femme nouvelle zadužene su za dobar provod u večernjim satima. Bit će to i prilika za promociju prve kompilacije Femme nouvelle na kojoj se nalazi 10 pjesama domaćih kantautorica. Sve će one od 31. Svibnja do 2. Lipnja dati svoj pečat dobrom provodu u dvorištu Laube.

Tako vas u petak 31. svibnja očekuje svirka Mary May, Nine Romić, Natali Dizdar i Maje Posavec. U subotu 1. lipnja rasplesat će vas Sara Renar i SUN U, dok umjetnica Ana Opalić priprema svojevrsni performans. U nedjelju 2. lipnja čeka vas live svirka Željke Veverec i trija, a Aklea Neon se direktno s proputovanja Južnom Amerikom spušta u dvorište Laube i priprema svoj glazbeni doprinos. Mirela Priselac Remi, koja zbog putovanja neće biti u prilici prisustvovati promociji, također priprema malo iznenađenje, a između nastupa Femme nouvelle glazbenica za DJ pultom bit će također dvije dame – Miss.ei.kei i Lac Que.


Kompilacija Femme nouvelle jedinstven je projekt na domaćem tržištu. Okuplja domaće kantautorice koje su za ovu priliku ustupile nove singlove. Na kompilaciji su Ana Opalić, Aklea Neon, Maja Posavec, Mary May, Nina Romić, Natali Dizdar, Remi, SUN U, Sara Renar i Željka Veverec. Tu smo žensku ekipu proširili i s bliskim suradnicama – fotografkinjom Vladimirom Spindler koja je radila fotografije za projekt i album i Selmom Davidović koja je napravila dizajn albuma. Album je vani 31. svibnja i proslavit ćemo ga velikim trodnevnim tulumom u Laubi, a s obzirom da je ulaz besplatan, a sponzor je Grif pivo očekujemo da nas se pridružite u velikom broju.

KONCERTI PO DANIMA:

petak, 31.5.
Nina Romić
Mary May
Maja Posavec
Natali Dizdar (official page)

subota, 1.6.
Ana Banana (Ana Opalić)
Sara Renar
SUN U

nedjelja, 2.6.
Aklea Neon
Željka Veverec