Hana Huljić alias Hana Who objavila je svoju petu kantautorsku pjesmu pod nazivom “Colours”

Osim Hane, na pjesmi je radio i Ivan Pešut u ulozi aranžera. Ova samozatajna i talentirana skladateljica osjeća očitu potrebu prema stvaranju na engleskom jeziku, kako je već i dokazala u prijašnjim pjesmama obzirom da je to kolosijek na kojem ima priliku otvoriti jedan drugi izvor svog nadahnuća. Pisanje pop pjesama poput pjesme “Colours”, odmor joj je za dušu, a voli u njih unijeti pomalo drukčiji zvuk i melodije.
“Engleske verzije svojih pjesama objavljujem pod umjetničkim imenom Hana Who. Uživam raditi na tim svojim pjesmama i pišem ih bez pritiska, iako bi mi bilo drago kada bi se neki strani producent zapitao ‘Who is Hana Who?’ ” – u šali će glazbenica.

Videospot je također već snimljen i to u slovenskom Dvorcu Zemono koji je uvelike utjecao na samu atmosferu videouratka, a za isti je zaslužan Pilot studio. Već prilikom rada na pjesmi, Hana ima ideju oko njegove atmosfere, a često i sama izrađuje rekvizite. “Za ovaj spot znala sam da ne želim konkretnu radnju nego lijepe kadrove, ovaj put pomalo mračne, Tim Burtonovske. Znala sam i kakav kostim želim, u prozračnom gotik stilu. Tu ideju je studio Arileo, s kojim surađujem već petnaest godina, uspio realizirati” – izjavila je Hana.

HANA WHO – COLOURS (OFFICIAL