Manje od mjesec dana do COMEDY FORTRESS FESTIVALA koji slavi vrhunsku komediju i glazbu

 

comedy

Manje od mjesec dana dijeli nas od Comedy Fortress Festivala koji će se od 12. do 14. srpnja 2019. po prvi put održati na Tvrđavi Barone u Šibeniku. Radi se o jedinstvenom festivalu takve vrste u Hrvatskoj, međunarodnom festivalu stand up komedije, a Barone će tih dana postati prvom europskom utvrdom smijeha, kreativnog duha i pozitivne energije.
Komičarski „headliner“ festivala je veliki Dylan Moran (Black Books, Shaun of the Dead) koji na jadransku obalu donosi novi show, Doctor Cosmos. Moran će nastupiti na završnici festivala u nedjelju 14. srpnja, a prije njega nastupit će miljenik domaće publike – Vlatko Štampar.

Festival će upotpuniti njegov irski kolega, Jimeoin, koji trenutno živi u Australiji i koji će pobjeći od melburnške zime i stati u Šibeniku kako bi vas nasmijao na samom početku svojih europskih nastupa. Njegov nastup otvara festival u petak 12. srpnja kada nastupaju i ruska komičarka koja je prošle godine u Edinburghu nominirana za najboljeg novog izvođača, Olga Koch i Novozelanđanin Javier Jarquin poznatiji po svom popularnom comedy showu s igraćim kartama – Card Ninja. Tu je i još jedan predstavnik ‘regiona’ – Nikola Silić.
Iz londonskog SOHO Theatrea dolaze Shappi Khorsandi (Live at the Apollo, 8 Out of 10 Cats), Nish Kumar (The Mash Report) i pobjednica prošlogodišnjeg edinburškog Fringe Festivala Rose Matafeo (Funny Girls). Ove jake snage SOHO Theatrea gledamo u subotu 13. srpnja.
COMEDY FORTRESS FESTIVAL okupit će neka od najvećih i najtraženijih imena svjetske stand up scene današnjice, a projektu se pridružuje i partner Garden Brewery te ekipa Adriatic Coastinga. Oni će se pobrinuti da uz vrhunsku komediju posjetitelji Tvrđave Barone uživaju i u vrhunskom glazbenom ugođaju.
Naime, DJ-i Adriatic Coastinga zaduženi su za savršenu atmosferu warm up partija koji će se sva tri dana održavati od 19 do 21 sat na Tvrđavi, a Garden Brewery će svojim craft pivima zasigurno dodatno začiniti uživanje u najljepšem zalasku sunca. Ekipa iz Adriatic Coastinga priprema i program nakon nastupa komičara, pa će svi sudionici festivala do ranih jutarnjih sati uživati u odličnom partyju Tvrđave. Tako će nas u petak 12. srpnja zabavljati DJ OZ, u subotu 13. srpnja za DJ pultom je Pepi Jogarde, a u nedjelju 14. srpnja snage će ujediniti Nick & Pepi.
Uz organizatore – Aquarius Records i program London Calling Comedy – u odabiru programa sudjeluje i ugledno kazalište komedije – Soho Theatre iz Londona.

Svi programi izvode se na engleskom jeziku, a ljetni odmor na obalama Jadrana teško može biti bolji od ovog.
Trodnevne festivalske ulaznice za Comedy Fortress Festival, kao i dnevne ulaznice potražite na linku.

———————————————————————————————-
* POPUST NA SMJEŠTAJ
Kupnjom ulaznice za festival ostvarujete popust od 10 posto na smještaj u: https://www.amadriapark.com/ . Prilikom kupnje ulaznice dobit ćete KOD koji unosite prilikom rezervacije smještaja.
Sve novosti vezane uz ovaj festival možete pratiti na facebook stranici: https://www.facebook.com/comedyfortressfestival/