„Yelena“ je pjesma kojom Manntra najavljuje novi album

mantra
“Yelena” je drugi singl s nadolazećeg albuma grupe Manntra koji će se zvati “Oyka!”,a album će na teritoriju Njemačke, Švicarske i Austrije izaći 26.7., a u rujnu ove godine bit će dostupan i u Hrvatskoj u izdanju Menart/Beton Music.U režiji Ivana Čolića, pjesma „Yelena“ dobila je i svoj video spot .„Yelena je povijesna ličnost. Kraljica Jelena (ili Helena) koja je vladala srednjovjekovnom Hrvatskom za vrijeme najtežeg perioda, odustala je od trona i posvetila svoj život pomažući sirotinji i nesretnima. Mit kaže da je bila plemenskog porijekla i da je mogla odabrati bilo kojeg vladara ondašnje Europe, ali se odlučila za Hrvatskog Kralja iz doba najgore i najnestabilnije vladavine.

Ova je pjesma posvećena svim hrabrim ljudima koji imaju tu posebnu snagu u sebi i koju odlučuju upotrijebiti.” – o pjesmi je rekao Marko Matijević Sekul.
Tekst su napisali Maja Kolarić i Marko Matijević Sekul, a glazbu, uz njih dvoje i Boris Kolarić. Aranžman je radio Marko Matijević Sekul.
Manntra uskoro započinje svoju turneju povodom novog albuma 9.8. u Njemačkom dvorcu u mjestu Ranis te nastavlja kroz Njemačku i Austriju, a uskoro će objaviti i datume za Hrvatsku.
spot pogledajte na : https://www.youtube.com/watch?v=frBJnYrqqUg