MEĐUNARODNI KOMIČARSKI SPEKTAKL NA TVRĐAVI BARONE – COMEDY FORTRESS FESTIVAL

comedy
Comedy Fortress Festivala od 12. do 14. srpnja 2019. po prvi put održat će se na Tvrđavi Barone u Šibeniku. Riječ je o jedinstvenom festivalu takve vrste u Hrvatskoj, međunarodnom festivalu stand up komedije, a Barone će tih dana postati prvom europskom utvrdom smijeha, kreativnog duha i pozitivne energije.Komičarski „headliner“ festivala je veliki Dylan Moran (Black Books, Shaun of the Dead) koji na jadransku obalu donosi novi show, Doctor Cosmos. Moran će nastupiti na završnici festivala u nedjelju 14. srpnja, a prije njega nastupit će miljenik domaće publike – Vlatko Štampar.

Uz velikog Morana nastupit će i njegov irski kolega, Jimeoin, ruska komičarka Olga Koch koja je prošle godine bila nominirana za najboljeg novog izvođača, novozelanđanin Javier Jarquin, predstavnik ‘regiona’ – Nikola Silić te snage londonskog SOHO TheatreShappi Khorsandi (Live at the Apollo, 8 Out of 10 Cats), Nish Kumar (The Mash Report) i pobjednica prošlogodišnjeg edinburškog Fringe Festivala Rose Matafeo.
COMEDY FORTRESS FESTIVAL okupit će neka od najvećih i najtraženijih imena svjetske stand up scene današnjice, a projektu se pridružuje i partner Garden Brewery te ekipa Adriatic Coastinga. DJ OZ, Pepi Jogarde te Nick & Pepi pobrinut će se da uz vrhunsku komediju posjetitelji Tvrđave Barone uživaju i u vrhunskom glazbenom ugođaju.