5 Menartovih izvođača na posljednjem Pozitivnom koncertu

pozitiva

Pozitivan koncert, naša najznačajnija i najdugovječnija dvoranska svirka svojim će 15. izdanjem ujedno i završiti svoj put. S Dubioza Kolektivom, kao headlinerom oba dana, i uz vjerojatno najjači lineup dosad, velikim dvodnevnim događanjem 22. i 23. studenog u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova, Pozitivac odlazi u povijest.
Programski kuriozitet 15. Pozitivnom koncerta je dakako svojevrsna rezidentura najvećeg benda naše regije. Dubioza Kolektiv nastupit će s punim koncertom obje večeri i time zaokružiti posebnu vezu s Pozitivcem započetu 2011. i nastavljenu 2014. pred rasprodanim dvoranama. Dubioza je u međuvremenu napunila prvo Arenu na Laništu, a onda, prije desetak dana, mitski pulski amfiteatar u koji se naguralo 9000 ljudi.


U petak, 22. studenog program u Domu sportova otvorit će odlična grupa Manntra, čiji se singl „Yelena“ našao na njemačkoj službenoj top ljestvici alternativne glazbe, rame uz rame Rammsteinu, Kornu i Editorsima. Njihov novi album „Oyka“ već sada je dostupan u Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji kako bi pratio bendovske ljetne koncerte po tim regijama. U Hrvatskoj i ostatku svijeta album će biti dostupan od rujna ove godine.
Nakon Manntre, na pozornicu se penju Mile Kekin sa svojim solo materijalom i neponovljivi Darko Rundek s Ekipom. Jedan od najvećih autora našeg podneblja vratit će se time u dvoranu koju je trijumfalno rasprodao prije dvije sezone.
U subotu, 23. studenog nastupit ćeTram 11 koji će ponovo stupiti na scenu u dvorani u kojoj su 11.11.2017. održali mitski povratnički koncert.
ULAZNICE
Standardno povoljno ulaznice za Pozitivan koncert u prodaju kreću u petak, 23. kolovoza u 9 sati.Cijena jednodnevnih ulaznica iznositi će 80 kn do 15. rujna. Od 16. rujna do 21. studenog ulaznice će koštati 90 kn, a ostane li ih na dan koncerta cijena će im biti 100 kn.
Dvodnevna festivalska ulaznica u prodaji će se naći po 120 kn do 15. rujna te 140 kn od 16. rujna nadalje. Dvodnevne ulaznice nisu prenosive na druge osobe te će ih vlasnici prvi dan morati zamijeniti za narukvicu pred Domom sportova. Ulaz na subotnji program bit će uz pokazivanje narukvice na ulazu.
Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjestima Eventima i online www.eventim.hr. Kupci koji ulaznice plaćaju Mastercard® ili Maestro® karticama online preko Eventima ostvaruju popust od 10%.
POZITIVAN KONCERT
PETAK, 22.11.: DUBIOZA KOLEKTIV, DARKO RUNDEK I EKIPA, MILE KEKIN, MANNTRA
SUBOTA, 23.11.: DUBIOZA KOLEKTIV, TRAM 11, KRANKŠVESTER, ANTENAT
VELIKA DVORANA – DOM SPORTOVA ZAGREB