Opća opasnost, ina i croatia records poklanjaju “kartu do budućnosti”

Opca
Uz svoje najnovije studijsko izdanje, “Karta do prošlosti”, Opća Opasnost prisjeća se svih onih lijepih, ali i nekih manje lijepih trenutaka kroz koje su morali proći da bi s osmjehom na licu došli do svoje budućnosti.Prisjetili su se i svojih početaka, svojih prvih pjesama, trnovitog puta benda, podrške publike te prilika koje su objeručke prihvatili i na kojima su zahvalni: danas je Opća Opasnost među najtraženijim live izvođačima i slovi kao najpopularniji hrvatski rock bend.Tijekom svih ovih godina, Žiža, Pero, Sojka, Kameni, Igor i Bani uvijek su podržavali mlade nade, a ususret velikom koncertu u Domu Sportova odlučili su pružiti veliku priliku perspektivnom bendu koji još traži svoj put do zvijezda. U suradnji s Inom i Croatia Recordsom Opća Opasnost poziva sve zainteresirane izvođače da ne propuste priliku i osiguraju svoju “Kartu do budućnosti”!

“U Domu sportova, uz promociju novog albuma, obilježavamo 27 godina postojanja benda. Idejom “Karta do budućnosti” odlučili smo pozornicu podijeliti s perspektivnim, još neafirmiranim bendom. Nama je definitivno bilo puno teže i potpuno razumijemo u kakvoj situaciji se nalaze mladi i neafirmirani bendovi sa svojom autorskom glazbom. Zato smo sretni što im u suradnji s Inom i Croatia Recordsom možemo pružiti ovu priliku da krenu sa startne pozicije koju mi nismo imali. Vjerujemo kako će ovo nekome pomoći i da će u skoroj budućnosti ostaviti trag na sceni. Pobjednički bend bit će naš poseban gost, a nadamo se i da ćemo ih ponovo vidjeti na njihovom samostalnom koncertu u Domu sportova i to puno prije nego navrše 27 godina bendovskog staža! 🙂 Sretno svima!” – poručila je Opća Opasnost.

„Karta do budućnosti“ natječaj je namijenjen bendovima koji stvaraju vlastitu autorsku glazbu i žele pokazati ono što znaju – uživo pred publikom, ali i u radijskom eteru i šire!

Prvi dio nagrade za pobjednika nastup je prije Opće Opasnosti pred mnogobrojnom publikom u Domu sportova (kultnoj dvorani koja i najvećim izvođačima predstavlja izazov i čast), 16. studenog 2019. godine, dok drugi dio nagrade podrazumijeva sve potrebno za dobar početak (tj. nastavak) glazbene karijere! Pobjedničkom bendu bit će ponuđen diskografski ugovor Croatia Recordsa, a pobjednička pjesma (s kojom se bend prijavio na natječaj) bit će objavljena i promovirana kao službeni singl najveće domaće diskografske kuće.
Ako imaš svoj bend i želiš ugrabiti svoju “Kartu do budućnosti” onda ne propusti ovu sjajnu priliku koju ti omogućuju Opća Opasnost, INA i Croatia Records! Zasviraj u Domu sportova, potpiši diskografski ugovor i objavi svoj službeni singl! Sve što ti je potrebno za uspješan početak karijere! Prouči uvjete* natječaja i prijavi se! Ne zaboravi vježbati sviranje/pjevanje/scenski nastup – jer “Karta do budućnosti” možda čeka baš tebe! 🙂
Zainteresirani bendovi mogu se prijaviti na natječaj do 15.9.2019. u ponoć (00:00) nakon čega će stručna komisija sastavljena od predstavnika benda OPĆA OPASNOST i predstavnika diskografa CROATIA RECORDSA preslušati i pregledati sve dospjele kandidature te odabrati 10 kandidata za sudjelovanje u nastavku natječaja. Odabranih 10 izvođača ulaze u krug javnog internetskog glasovanja koje će se odvijati putem aplikacije koja će se nalaziti na Ininoj Facebook stranici. Po završetku javnog internetskog glasovanja 3 finalista s najvećim brojem prikupljenih glasova svoje glazbeno i scensko umijeće uživo će predstaviti na nastupu u klubu Hard Place gdje će stručna komisija (predstavnici Opće Opasnosti, predstavnik Ine i predstavnik Croatie Records) odabrati i proglasiti pobjednika.

*Svi detalji i uvjeti natječaja dostupni su OVDJE.