Stiže novo glazbeno djelo iz Kalifornije Dominika Novinca

novinc

Bilo je to 2017. godine u veljači kada se pojavio Dominik Novinc kao novi kantautor i glazbeni producent sa svojim Singlom “U Mirnu Noć”. Nakon objave svog prvog studijskog albuma “Oda Moru” i izvedbe svoje autorske pjesme “Putujen Ja” na festivalu Melodije Hrvatskog Juga 2018, stiže nam novi Singl “Srodni Spoj” iz kalifornijskog studija, gdje Dominik piše i producira svoje pjesme. Nova skladba nosi zvuk Dalmatinske Pop-Glazbe sa blagim elementima Country-Glazbe. Njegov prijatelj Emil Jakovčević, s kime surađuje od samog početka svoje glazbene karijere, je snimao gitare a prateći vokali su import iz Splitskog studija Želimira Škarpone.

Dominik ima velike ambicije u glazbenom smislu tako da mu je velika želja i slijedeći cilj da predstavi sebe kao kantautora na Splitskom festivalu. Njegova pjesma “Diši” ove godine nažalost nije ušla na Splitski festival, ali već priprema materijal za slijedeće festivale.
A za sada uživajte uz novi Singl “Srodni Spoj” a naravno i uz sve njegove ostale pjesme koje možete pronaći na YouTube-u i na svim ostalim digitalnim glazbenim portalima.

Tekst / Glazba / Aranžman: Dominik Novinc
Miks / Master: Dominik Novinc
Gitare: Emil Jakovčević
Prateći vokali: Brankica Jovanovski
Produkcija: Dominik Novinc (Studio NovoMix, Elk Grove, CA)