James Blunt singlom “Cold” najavio novi album

james
Popularni britanski kantautor vraća se na scenu šestim studijskim albumom “Once Upon a Mind” . Album je najavljen emotivnom baladom “Cold” . Novi videospot zrcali poznatu video priču Bluntovog debitantskog singla “You’re Beautiful”

Popularni britanski kantautor nakratko se povukao sa scene, no sada se vraća na velika vrata najavom svog šestog studijskog albuma “Once Upon a Mind”. James Blunt obećao je da će dugo očekivani album biti najiskreniji u njegovoj dosadašnjoj karijeri, a najavio ga je emotivnom baladom “Cold” koja je danas predstavljena zanimljivim videospotom.

Déjà vu trenutak koji se javlja gledanjem novog uratka redatelja Caluma Macdiarmida proizlazi iz činjenice da novi videospot doslovno zrcali poznatu video priču globalnog glazbenog klasika i Bluntovog debitantskog singla “You’re Beautiful” objavljenog 2004. Petnaest godina nakon hrabrog skoka s litice, nešto zreliji i pametniji James Blunt nalazi se na istoj obali, u istoj odjeći i upušta se u nove dramatične pothvate penjanja po klisuri bez kaskadera odajući pritom počast poznatom videospotu brojnim skrivenim detaljima koje će prepoznati svi njegovi vjerni obožavatelji.

“Jednom davno bacio sam se s litice. Petnaest godina kasnije došli smo do novog poglavlja”, u svom stilu našalio se James Blunt.