Nova pjesma Kvarteta Gubec – „Ni Zagorje malo“

gubec

Ni Zagorje malo naslov je najnovije popevke Kvarteta Gubec koju potpisuju Snježana Flegar kao autorica teksta i Rajko Suhodolčan kao skladatelj i koautor teksta. Za revijski orkestar priredio ju je Siniša Lepold i izvedena je na ovogodišnjem festivalu Kajkavske popevke – Krapina 2019.„Pjesma govori o bezuvjetnoj ljubavi prema rodnom zagorskom kraju i dobrim i vrijednim Zagorcima. Toliko puno ljubavi može živjeti samo u Zagorju, jer… Ni Zagorje malo“ – izjavili su članovi Kvarteta Gubec.

Spot je sniman na prekrasnim lokacijama imanja obitelji Werk na brijegu Lopatice kod Radoboja, ranču obitelji Pečnik u Velincima kod Kumrovca, OPG-u obitelji Bosnar na brijegu Osredek iznad Desinića, jezerima u Bedekovčini, Krapini, Velikom Taboru, Trakošćanu i još mnogim drugim mjestima Hrvatskog zagorja u namjeri da se još jednom pokaže jedinstvena ljepota kajkavskog podneblja.
Kvartet Gubec ove godine slavi 15. obljetnicu umjetničkog djelovanja s rođendanskim koncertom u nedjelju, 6. listopada u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, stoga je popevka „Ni Zagorje malo“ najljepši uvod u tu svečanost.
Spot za pjesmu „Ni Zagorje malo“ pogledajte na: https://youtu.be/IPpOglLMjTg