Dvostruko, remasterirano LP izdanje „Slušaj mater“, Ede Maajke u prodaji

edo

Dvostruko, remasterirano LP izdanje „Slušaj mater“, Ede Maajke od petka 11.10.2019. je u službenoj prodaji. Promocija LP izdanja i Meet & Greet s Edom, održana je također u petak u Rockmarku. Za sve one fanovi koji nisu iz Zagreba i ne mogu doći do Rockmarka, LP mogu naručiti putem Menartovog web shopa na sljedećem linku:

https://www.menartshop.hr/hr/glazba/110023096-edo-maajka-slusaj-mater-2lp-remastered

Prvih 50 kupaca vinila putem web shopa ili kupnjom u Menart Multimedijalnoj knjižari u Avenu Mallu, dobit će potpisano izdanje.

Nakon 17 godina od najuspješnijeg albuma Ede Maajke “Slušaj mater” kojim je 2003. godine osvojio nagradu Porin za najboljeg novog izvođača, pod okriljem Menarta izlazi dvostruko LP izdanje s remasteriranim pjesmama. 21 track koliko ih je bilo na originalnom CD-u sada se nalaze na dvije 180-gramske ploče.

Edo Maajka 31.10. nastupa u Vintage Industrial baru, stoga samo danas u Rockmarku imate mogućnost kupiti paket koji obuhvaća dvostruko LP izdanje „Slušaj mater“ + ulaznicu za koncert po promotivnoj cijeni od 229 kuna.

U slobodnoj prodaji cijena dvostruke ploče je 179 kuna, a ulaznice za koncert u Vintageu možete kupiti po cijeni od 70 kuna u pretprodaji i 90 kuna na dan koncerta.