Filip Fantoni priprema veliki koncert u Tvornici gdje promovira novi studijski album

 

toni

Zagrebački kantautor Filip Fantoni i njegov bend će u srijedu, 23. listopada u Tvornici kulture predstaviti svoj drugi studijski album, kratkog i jasnog naziva “Filip Fantoni”. Dugoočekivani album je objavljen u izadanju Aquarius Recordsa, sadrži devet pjesama, a najavljen je odličnim singlovima “Komedija tragedija”, “Mexico”, “Voli me”, “Vrijeme” i “To je OK”. Za modernu produkciju, koja je uz bok najboljim aktualnim svjetskim pop rock bendovima zaslužni su vrhunski producenti Srđan Sekulović Skansi i Davor Smotalić Smotke, a mastering je napravio Dragutin Smokrović Smokva.

Koncert u Tvornici počinje u 21 sat, a Filip Fantoni je svojim vjernim fanovima odlučio pokloniti besplatan ulaz! Uz to, album “Filip Fantoni” će se prodavati po promotivnim cijenama .

Filip Fantoni je svoje glazbeno putovanje započeo u grupi Popper krajem 90-tih, s kojom je objavio nekoliko zapaženih singlova. Samostalnu karijeru započinje 2012. godine, a 2014. objavljuje debitantski album “Note i boje”. Najavni singlovi albuma “Filip Fantoni” (Aquarius Records, 2019.) postižu odlične rezultate među slušateljima te na brojnim radio i TV postajama, a kvaliteta pjesama i glazbene produkcije svrstava Filipa u sam vrh domaće pop rock glazbe.