Lille predstavlja spot za pjesmu „Ne daj me“

lille
Lidije Bačić Lille ove je godine, na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku, nastupila s pjesmom „Ne daj me“. Za pjesmu je, u Ljubljani s ekipom Neo Visuals, snimljen i službeni video spot .Ovim spotom, Lille je ostvarila svoju želju da ima jedan spot u kojem neće pjevati, nego će fokus biti na njezinom glumačkom talentu. U spotu za pjesmu „Ne daj me“, vidimo Lidiju u ulozi poslovne žene, pratimo jedan njezin cijeli dan, od jutra do noći i novog radnog dana.

Saksofon je glavna tema ove pjesme stoga se tu glumac pojavljuje samo na trenutke kao saksofonist. Ostavljeno je, kao u dobrom filmskom zapletu, da sama publika procijeni da li je on samo svirač u spotu, njezina fikcija koja se pojavljuje kao imaginarna osoba u njenom danu ili je to neka njena ljubav.
“Ne daj me” je divna pop pjesma sa sjajnim tekstom, melodijom i aranžmanom koja će se naći na mom nadolazećem albumu “Revolucija”. Uživala sam snimajući je i meni osobno je to jedna od najdražih mojih pjesama, uz Prokleto dobro ljubiš, Neka ljubav nova, itd.” – rekla je Lille.
spot možete pogledati na : https://www.youtube.com/watch?v=CJu2JYBH-hE