MAGNAR POSEBAN JE GLAZBENI GOST VELIKOG KONCERTA OPĆE OPASNOSTI

magar

Mjesec dana prije koncerta Opće Opasnosti u zagrebačkom Domu sportova, saznalo se koji bend će svojim nastupom pred mnogobrojnom publikom službeno otvoriti veliki koncertni spektakl. Izbor je pao na grupu MAGNAR.Osim što će nastupiti u Domu sportova pobjednici natječaja “Karta do budućnosti” potpisat će ekskluzivan diskografski ugovor za Croatia Records.

“Kartu do budućnosti” poklanjaju Opća Opasnost, INA i Croatia Records, a pobjednika uz nastup u Dmu sportova očekuje objavljivanje službenog singla te ekskluzivan diskografski ugovor s Croatia Recordsom.

 

“Prijavilo se zaista puno bendova. Stručni žiri je već imao težak zadatak odabrati deset izvođača među kojma su fanovi javnim glasovanjem zatim odabrali tri finalista. Ovo što su finalisti večeras pokazali na ovoj pozornici pokazalo je i da publika koja je glasovala cijeni dobre bendove – a nama su zadali novi težak zadatak! Kako odabrati jednog kad su sva tri benda toliko dobri?? Ipak, što se mora – mora se i zajedno smo izvijećali da je to Magnar. Aplauzi i reakcije okupljenih u Hard Placeu potvrdili su nam da smo dobro odlučili. Još jednom čestitamo svima i poručujemo im da svakako punim srcem nastave ići tim svojim putem jer mjesta za dobru glazbu uvijek ima. Drago nam je što su bendovi prepoznali ovaj natječaj kao priliku za svoju kartu do budućnosti i što smo u suradnji s Inom i Croatia Recordsom nekome pružili priliku da krene sa startne pozicije koju mi nismo imali.” – poručila je ekipa iz Opće Opasnosti uz poziv svima da im se 16. studenog pridruže na koncertu u Domu sportova koji će otvoriti, dobitnici “Karte do budućnosti”, grupa Magnar.