MASSIMO Vještina Boutique – Slavonski Brod rasprodan u prodaji još malo karata za ostale gradove

 

mass

Vještina Boutique – od turneje kojom će Massimo zajedno sa svojom vjernom publikom proslaviti 15 obljetnicu od objave albuma Vještina dijeli nas nešto manje od dva tjedna.
Interes za ovu glamuroznu turneju očekivano je velik, a o tome najbolje svjedoči rasprodani koncert u Slavonskom Brodu te mali broj preostalih ulaznica za druge gradove. Također, zbog iznimnog interesa publike koja živi izvan Zagreba i koja nije u mogućnosti ulaznice kupiti na blagajni kazališta Gavella, za koncert u subotu 23.11. omogućena je kupnja ulaznica putem sustava Eventim. Ulaznica za spomenuti datum je preostalo još vrlo malo pa je savjet svim zainteresiranima da svoje ulaznice osiguraju što prije.

Massimo će turneju započeti 9. studenog u Karlovcu gdje je u razgovoru za Prvi karlovački radio podijelio brojne zanimljivosti iz svoje karijere i života te nije skrivao uzbuđenje zbog nadolazećih koncerata.
Ulaznice za ove koncertne spektakle u prodaji su putem sustava Eventim, a ulaznice za zagrebačke koncerte 21. i 22. studenog potražite isključivo na blagajni kazališta Gavella dok su za 23. studeni sada dostupne i putem sustava Eventim.
Cijena ulaznice za koncerte u Karlovcu, Čakovcu iznosi 150 kn, a u Osijeku uz standardne ulaznice po cijeni od 150 kn moguća je i kupnja VIP ulaznice na galeriji po cijeni od 250 kn uz koju je osiguran zasebni ulaz, zasebni šank i finger food.
Cijena ulaznice za zagrebačke koncerte iznositi 270 kn za gornji dio partera, a za prvi dio partera i balkon 330 kuna.