Multitalnentirana glazbenica i vizualna umjetnica SUN U (Sanja Šiljković) u Pogonu Jedinstvo predstavit će svoj album prvijenac “Discover”

 

sun
SUN U albumom “Discover” po mnogočemu izlazi iz standardnih okvira, a jedan od upečatljivijih detalja je i sam dizajn albuma čija su naslovnica i stražnja strana prekrivene srebrenim premazom koji kada se ukloni otkriva pravu naslovnicu albuma. U originalnom tonu karakterističnom za SUN U odvit će se i koncertna promocija albuma koja će se 2. studenog održati u Pogonu Jedinstvo.
“Ovom koncertnom promocijom želim izaći iz predvidljivih okvira. Zato sam pozvala umjetnike iz različitih grana dizajna kako bi kreirali nešto što naša publika do sada nije imala priliku doživjeti na nastupima domaćih glazbenika. Obično su to klasični koncerti gdje osoba dođe poslušati koncert i to je to, a ja sam htjela ljudima pružiti nešto novo, neki kompletni doživljaj, kako audio, tako i vizualni.”


Za ovu prigodu SUN U je angažirala Eldru koja je zadužena za kompletan tehnički dio kao i impozantni video zid koji će se uspinjati u visinu od čak 5 metara sa širinom od 9 metara. Na tom video zidu će se za vrijeme čitavog koncerta sinkronizirano na glazbu projicirati unikatni animirani vizuali čija je autorica sama SUN U. Svaka pjesma dobiva posebnu animaciju, a one su kreirane tako da funkcioniraju kao zasebni segment ‘light showa’.
Također, bit će postavljena i dizajnerska rasvjeta za koju je zaslužna Dubravka Kurobaša, a duž cijelog stropa sve do pozornice, visiti će instalacije stiliziranih geometrijskih oblika, posložene u različitim nivoima koje će biti premazane bojom vidljivom pod UV lampama. Za instalacije je zaslužan Marinko Murgić.
Ulaznice za koncertnu promociju albuma “Discover” SUN U po cijeni od 40 kn u pretprodaji te 50 kn na dan koncerta potražite putem sustava Entrio ili na blagajni kluba.