Nakon trijumfa u Ljubljani U pol’ 9 kod Sabe osvajaju Zagreb

 
 

Zagrebački queer pop bend U pol’ 9 kod Sabe koncertom u ljubljanskoj Kino Šiški, jednom od najzanimljivijih slovenskih klupskih prostora, započeo je svoju rođendansku turneju naziva #Bar me isprobaj na kojoj promoviraju novi, treći po redu studijski album “Sve je ovo igra”.

Slovenska publika sjajno je prihvatila nove pjesme benda, o čemu je najbolje svjedočila plesna atmosfera koja se stvorila u klubu odmah po početku koncerta. Unatoč jezičnoj barijeri publika je pjevala hitove Sabi, a najvećim aplauzom ispraćena je izvedba hita “Starimo”, na kojoj je kao gost za bubnjevima gostovao producent i prijatelj benda Berko Muratović.


 

“Sjajno smo se osjećali, nosila nas je fantastična publika i atmosfera. Dugo nismo bili u Ljubljani i presretni smo što nas slovenska publika nije zaboravila. Jedva čekamo večeras zasvirati i pred zagrebačkom publikom i proslaviti naših 10 glazbenih godina”, kazala je klavijaturistica i autorica pjesama Ana Opalić.

 

Dan nakon uspješnog isprobavanja pred slovenskom publikom, U pol’ 9 kod Sabe će nastupiti na najvećem i najvažnijem koncertu svoje karijere – u Velikom pogonu zagrebačke Tvornice gdje će sa svojom vjernom publikom proslaviti deseti rođendan i promovirati novi album. Sabe će na koncertu u Tvornici odsvirati sve svoje najveće hitove, no i pjesme koje su obilježile desetljeće njihovog prisustva na hrvatskoj i regionalnoj glazbenoj sceni.  
Ulaznice za koncert pronađite u sustavu Entrio.