Novi singl Aklee Neon stiže ravno iz Perua

unnamed

Aklea Neon, mlada osječka vila ritma i beata, predstavlja novi singl “What I Want”. Zarazni afro zvuk i melodičan vokal uz mantričke ethno dionice Akleu smještaju među glazbena iznenađenja godine.Ovog puta autentična kantautorica predstavlja nam se u reggae i dub stilu koji ne ostavlja ravnodušnim.

Još jedna posebnost ove kantautorice je što nastupa kao one-woman-bend. Nakon završetka svoje prve samostalne turneje tijekom koje je od Dubrovnika do Berlina održala oko 40 koncerata, Aklea se vratila u Zagreb gdje je u četvrtak 24. listopada u Vinylu održala sjajan koncert kojim je najavila jesensku turneju.

 


“Niti ja ne mogu vjerovati koliko sam lokacija promijenila u samo nekoliko mjeseci. Street pulse mi je stvarno dao krila.”, o uspješnoj ljetnoj turneji izjavila je Aklea.

Osim promocije “What I Want” singla u Vinylu je predstavila i novi dub projekt Sista salute uz reggae selektoricu Omegu Blondie (Mirna Mandić): “Na kantautorskoj sceni cure su sada već jake, ali malo djevojaka uzima mikrofon u sound system kulturi. A kada imaš nešto za reći, najbolje je to reći jako glasno. Sound system ima sve potrebne decibele.”
https://youtu.be/Z0r_6UCMnjQ