Prije Doma sportova Opća Opasnost stiže u Hard Place – ovoga puta oni će biti ispred pozornice

OpcaOpasnost
Još nas samo nešto više od mjesec dana dijeli do velike zagrebačke koncertne promocije albuma “Karta do prošlosti” slavonskih rokera Opća Opasnost! Prije 16. studenog kada je najavljen ovaj dvoranski spektakl, rock vlak 16. listopada staje na stanici u Hard Placeu gdje ćemo otkriti tko je osvojio “Kartu do budućnosti”.

“Karta do budućnosti” natječaj je kojeg organiziraju Opća Opasnost, INA i Croatia Records, a pobjednika uz nastup u Domu sportova očekuje i objavljivanje službenog singla te ekskluzivan diskografski ugovor s Croatia Recordsom. Ovog tjedna završio je i drugi krug natječaja u kojemu je publika putem Inine Facebook platforme mogla glasovati za svoje favorite. Tri benda s najviše valjano prikupljenih glasova publike plasirala su se u finalnu večer koja će se 16. listopada održati u Hard Placeu gdje će stručna komisija proglasiti pobjednika. Na finalnu večer natječaja, paralelno i svojevrsno zagrijavanje za veliki dvoranski spektakl, pozvani su svi! Ulaz je besplatan, a posjetitelji će prvi saznati tko će biti poseban gost koncerta u Domu sportova!
Svoje sviračko umijeće pred okupljenom publikom i stručnim žirijem (kojeg čine predstavnici Opće Opasnosti, Ine i Croatia Recordsa) uživo će predstaviti finalisti Kontraefekt, Divan i Magnar!