Projekt Edukacija – ključ uspjeha u turizmu / Prijavi se za sudjelovanje u besplatnim programima obrazovanja i praksu u Jadranka hotelima iz Malog Lošinja

hotel

Pučko otvoreno učilište Andragog i Jadranka hoteli d.o.o. iz Malog Lošinja provode projekt „Edukacija – ključ uspjeha u turizmu“ namijenjen nezaposlenim mladim osobama sa područja Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske županije i Grada Zagreba. Mladima do 25 godina sa područja navedenih županija projektom će biti omogućeno sudjelovanje u besplatnim obrazovnim programima za zanimanja barmen/ica, djelatnik/ca hotelskog domaćinstva, kuhar/ica specijalist zdrave prehrane, konobar/ica i programu voditelj/ice socijalnog turizma. U sklopu programa će dobiti i teorijsko znanje ali i mogućnost stjecanja praktičnih znanja u Jadranka hotelima d.o.o. iz Malog Lošinja s mogućnošću zapošljavanja tijekom sezone 2019. godine.

Obrazovanje za gore navedene programe će se provoditi inovativnom kombinacijom klasične nastave u učionici i on line prijenosa nastave u stvarnom vremenu na 3 lokacije:

– Zagreb (Trg Petra Svačića 6)
– Osijek (Reisnerova 74)
– Vinkovci (Ljudevita Gaja 18)

Trenutno su u tijeku prijave za besplatne programe obrazovanja za zanimanja barmen/ica i djelatnik/ca hotelskog domaćinstva.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u projektu mogu se prijaviti ispunjavanjem PRIJAVNICE ili slanjem prijave mailom na projekti.andragog@gmail.com (navedite svoje ime i prezime, kontakte te program za koji ste zainteresirani).

izvor:MojPosao.net