Spot za drugi singl riječkog glazbenika u maniri Twin Peaksa uz Natašu Janjić

natasa

Autori pjesme su Boris Štok i Darko Terlević (The Siids), a za miks je zaslužan Matej Zec. Spot je režirala Marcella Zanki, direktor fotografije je Dario Radusin, a za kostime i šminku zaslužne su Katarina Erdeljan i Vinka Mitrov. Marcella Zanki spot je zamislila kao retro priču smještenu u Italiji ili Provansi, a ambijent jedne vile u Moščeničkoj Dragi poslužio je kao savršena kulisa.


“Spot je vizualno jako atraktivan, malo je u nekoj Twin Peaks atmosferi i sve je smješteno u 80-e, a ja igram jednu nesretnu bogatašicu. S veseljem sam se prepustila toj ulozi, pomagala sam Borisu, iako u spotu imam dosta solo kadrova jer priča i je o nekoj mojoj usamljenosti. Boris mi je pustio da budem zvijezda spota, a on je zvijezda pjesme” – kroz smijeh je nadodala Nataša.
“Još jednom” i ostale uspješnice Borisa Štoka uživo možete poslušati već 8. studenog u zagrebačkom klubu Sax! gdje će se Borisu na pozornici pridružiti i Nataša Janjić. Karte po cijeni od 50 kn u pretprodaji potražite isključivo na blagajni kluba, a sve informacije saznajte putem Facebook eventa.