“The Best Of Collection” Aleksandre Radović

Aleksandra-Radović

Jedna od najboljih regionalnih pop pjevačica, Aleksandra Radović, predstavlja svoje najveće uspješnice u novoj kompilaciji “The Best Of Collection” koju objavljuje za Croatia Records.
Poznata kantautorica osebujnog vokala jedna je od najtiražnijih pjevačica ovih prostora, a karijeru koja je iznjedrila nebrojene hitove započela je prije nešto više od petnaest godina.
Na izdanju “The Best Of Collection”, koje je posebno za ovu prigodu uredio poznati urednik i voditelj Dalibor Petko, nalazi se 18 Aleksandrinih najvećih uspješnica.


Od aktualnih hitova tu su “Živeo kraj”, “Čuvaj moje srce”, “Nisi moj”, “U inat prošlosti”, “Bivši dragi” pa sve do pjesama koje su već izrasle u pop evergreene poput balada “Karta za jug”, “Čuvam te” ili “Kao so u moru”.
Aleksandra njeguje dugogodišnju suradnju s autoricom Aleksandrom Milutinović, a uz vrhunske glazbenike koji čine njezin prateći bend, ističe se i po vrhunskoj produkciji svojih uradaka pri čemu surađuje s brojnim uglednim producentima i aranžerima među kojima se posebno ističe najveći kantautor naših prostora Arsen Dedić koji joj je poklonio pjesmu “Ni zadnji, ni prvi”. Često je na koncertima surađivala s poznatim pjevačima kao što su Sergej Ćetković, Nina Badrić, Maya Sar te mnogi drugi.