Trio Gušt znaju gdje ste sinoć bili

 

gusti
Trio Gušt predstavljaju novi singl intrigantnog naslova “Znam gdje si sinoć bila” koji donosi simpatičan spoj slavonskog i dalmatinskog štiha, a njezin zarazni ritam gura naprijed kao lokomotiva.Nastala u suradnji s Krunoslavom Dražićem, vrsnim tamburašem, skladateljem, pjevačem i aranžerom te jednim od najtraženijih imena na hrvatskoj glazbenoj sceni, tekstopiscem i skladateljem Nenadom Ninčevićem, ova ljubavna pjesma donosi – kako je sam trio istaknuo – simpatičan spoj slavonskog i dalmatinskog zahvaljujući prijateljstvu slavonskog tamburaša i dalmatinskog kompozitora i izvođača.


“Pjesma je vrlo interesantnog, naoko jednostavnog ritma, ali to je samo na prvo slušanje. Ritam je zarazan i gura naprijed kao lokomotiva!”, otkriva nam Želimir Dundić Dundo u ime sastava. I nema sumnje da će takvom energijom osvojiti vjernu publiku veselog trija, ali i radijski eter!
“Znam gdje si sinoć bila” glazbeno je djelo Krunoslava Dražića u aranžmanu Darija Marunčića i Želimira Dundića, dok tekst zajednički potpisuju Krunoslav Dražić, Nenad Ninčević i Želimir Dundić, koji se ovaj put našao i u ulozi redatelja pratećeg video spota.

“Zbog dinamičnosti, kao i tematike pjesme, angažirali smo troje profesionalnih plesača koji su pokretom savršeno dočarali strast i emociju ljubavne razmirice“, istaknuo je redatelj Želimir Dundić Dundo.