U prodaji je “Dangerous Waters” J.R. Augusta

JR-August-1024x749

J.R. August, pravim imenom Nikola Vranić, izniman je talent predodređen za međunarodni uspjeh, ime koje nadilazi granice regije i čije će stvaralaštvo obilježiti godine pred nama. Između klavirskih nota i žanrovski neuhvatljiv, J.R. August od pojavljivanja i prvih pjesama oduševljava publiku i kritiku. “Dangerous Waters” njegov je album prvijenac, svake pažnje vrijedan uradak u kojem se ocrtava izniman talent J.R. Augusta. Glazba koju stvara vuče utjecaje iz različitih smjerova: od starog klavirskog bluesa i boogie-woogieja, preko folk kantautora pa do suvremene indie glazbe – ali je u potpunosti njegova, sastavljena od njegovog imaginarija rijeka, šuma i životinja koje u njima žive.


Nakon pet EP izdanja i uvrštavanju na listu talentiranih glazbenika od strane čuvenog Coldplaya, objava albuma “Dangerous Waters” zatvara jedno i otvara novo poglavlje njegovog stvaralaštva.
Na albumu se nalazi deset pjesama, od kojih šest prethodno objavljenih, ali u ponovno masteriranih u Croatia Records studiju: “Crucify Me” koja će uskoro dobiti novi vizualni pečat u režiji Filipa Gržinčića, “Lead the Way”, “Rivers Runs Through”, “Hold Your Horses”, “Mindheart” i “When I Wake up Tommorow”.

Koncertna promocija albuma održat će se u Vintage Industrial Baru 14. studenoga s početkom u 20 sati. Karte nabavite u pretprodaji po cijeni od 40 kuna u sustavu Entrio, Dirty Old Shopu i Vintageu.