Colonia objavila akustični album s obradama svojih 15 najvećih hitova

Colonia-2019

Grupa Colonia prije desetak dana objavila je album “C’est la vie” u izdanju diskografske kuće Croatia Records s obradama 15 najvećih hitova grupe Colonia u akustičnom izdanju i odmah zabilježila značajan uspjeh.“Upravo su mi javili da je album u samo par dana od izlaska ušao na 2. mjesto najprodavanijih albuma u Hrvatskoj. Srce je prepuno! Šaljete mi divne poruke, uspjeli smo se osjetiti i to je ono zbog čega vrijedi svaka minuta uložena u ovaj album.”, zahvalila se emotivnom objavom obožavateljima pjevačica Ivana Lovrić na svom Instagram profilu.

Spot za prvi singl “Sve oko mene je grijeh” s novog akustičnog albuma, koji je pregledan više od 20.000 puta u manje od 24 sata, režirao je Dario Radusin, a dočarao je posebnu emociju i poruku koju nosi ova balada.
“Ova pjesma je jako stara, starija od grupe Colonia. Napisao sam je s 22 godine, tamo negdje 1995. godine. Inspirala me jedna situacija iz školskih dana, sjeo sam za klavir, a tekst je samo krenuo. Ivana je udahnula jedan novi život u ovu pjesmu, jako sam ponosan zbog toga. Iako inače ne volim snimati spotove, zbog ovog je sav trud vrijedio, prezadovoljan sam. Spot je opisao suštinu poruke ove pjesme, a to je da život ide dalje i da trebamo biti zahvalni na svakom iskustvu, ma kakvo ono bilo.”, poručio je autor i producent Boris Đurđević.