“Dnevni Rituali” Jurice Pađena & Aerodroma na novom ntudijskom albumu

Jurica-Pađen-Aerodrom

Iako su status rock velikana potvrdili još 80-ih godina prošlog stoljeća, Jurica Pađen i grupa Aerodrom nisu prestali isporučivati hitove koji su se bez obzira na promjene glazbenih trendova uvijek nalazili u samom vrhu regionalnih top ljestvica.Na krilima posljednjeg singla i spota “Sunce mi se smije”, ovaj kultni sastav predstavlja novo studijsko izdanje pod nazivom “Dnevni rituali”. 13 pjesama s prepoznatljivim kantautorskim potpisom Jurice Pađena ozbiljan su konkurent za rock album godine, a 6 već objavljenih singlova uključujući “Neka bude”, “Titanik” i “Ispod tuša” pravi su pokazatelj o kakvom se izdanju radi.


Sjajna skupina glazbenika koju čine Tomislav Šojat, Ivan Havidić, Damir Medić, Fedor Boić, Jelena Vlačić, Ana Šuto, Mario i Zvonimir Domazet, Borna Čop i Hrvoje Prskalo nastavlja tradiciju isporučivanja kvalitetne sviračke i zvučne slike koja Pađenovu glazbu krasi još od najranijih dana, a sve pod utjecajem rock velikana 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća.
Dvosatna koncertna promocija albuma održat će se 22.2.2020. u 22 sata u zagrebačkom klubu Boogaloo, a osim pjesama s novog studijskog albuma bend će izvesti i najveće uspješnice, kako kažu, “prvih 40 godina karijere”. Sinjani će prvi imati priliku poslušati pojačani koncertni materijal i to na dočeku Nove godine.