Domišljati Garavi slavonci nisu pobjegli u Njemačku, nego u prošlost

garavi

Garavi opet iznenađuju. Tamburaši koji su postali sinonim za kreativne glazbenike opet su osmislili kako napraviti dobar posao i zabaviti naciju.Naime, kako je u Hrvatskoj vječito problem oko nekih neriješenih stvari iz prošlosti, ova tamburaška šestorka odlučila je pobjeći u srednji vijek i malo se odmoriti od svakodnevice, ali odmoriti i svoju publiku željnu dobrih pjesama za tulume.
Inače, treba i napomenuti kako ovi veseli Slavonci više ništa ne prepuštaju slučaju. Nedavno su ostvarili suradnju s modnom stilisticom Almom Premerl Zoko

Naime Garavi opet dižu sve na noge. Njihova nova pjesma ”Raj” prava je poslastica za fešte, a glazbu i tekst napisao je Mirko Šenkovski – Geronimo, dok je za aranžman bio zadužen Denis Marguš, a sve pod producentskom palicom Zvonimira Domazeta. Video spot je snimljen u Baranji u Kneževim vinogradima, u Kneževoj kušaonici, a redatelj i snimatelj spota je Mario Šulina.
Dečki su dugo razmišljali kako napraviti drugačiji spot, a kako svakodnevno prate situaciju u našoj zemlji odlučili su napraviti show tako što će nakratko pobjeći od stvarnosti. Uskočili su u srednjovjekovne kostime i napravili pravi tulum! Pjesma se zove Raj, ali bit će ovo i pravi raj za uši za sve one koji vole tamburaški pop izričaj.