Iron Maiden nastavljaju “Legacy of the Beast” turneju i u 2020. godini

iron

Za sve Iron Maiden fanove stiže nekoliko odličnih vijesti! Naime, nakon nedavno održanog predavanja Brucea Dickinsona u zagrebačkoj koncertnoj dvorani Lisinski, saznajemo kako Iron Maiden nastavljaju “Legacy of the Beast” turneju i u 2020. godini.
Najbliže nama nastupaju u Beču, 16. srpnja, uz bendove Airbourne i Lord of the Lost, a preostale datume potražite na njihovoj službenoj stranici.Zanimljivo je i kako će se bend uputiti i do Australije, Novog Zelanda, Japana te po prvi put posjetiti Filipine, nakon čega se proteže europski dio turneje koji će obuhvaćati pretežito festivale i stadionske headlinerske nastupe uz nekoliko nastupa u arenama te će uključiti zemlje i gradove koje nisu posjetili neko duže vrijeme.


Otkako je “Legacy of the Beast” turneja krenula u 2018. Iron Maiden su svirali pred gotovo dva milijuna fanova u 39 zemalja diljem svijeta, uključujući i headlinerski nastup na legendarnom Rock In Rio festivalu u Brazilu pred 100.000 posjetitelja.
“Do sada smo se fantastično proveli na Legacy turneji, dok su reakcije oko showa na pozornici i svih ludih rekvizitia (i Eddieja!) bile fenomenalne. Čitav bend se odlično provodi i zaista smo jako uzbuđeni što našu produkciju vraćamo u u Australiju, Novi Zeland, Japan, Filipine, Israel, Dubai, a sretni smo i zbog povratka u Europu gdje ćemo doći do još većeg broja naših fanova” poručio je frontman benda, Bruce Dickinson.
Uz najavu turneje, vrijedi spomenuti odličnu vijest za sakupljače kolekcionarskih izdanja jer je od danas u prodaji i “A Matter Of Life and Death” kolekcija u obliku specijalno dizajniranog limitiranog box seta koji sadrži istoimeni CD, ekskluzivnu figuricu njihove legendarne maskote (Eddieja) i prišivku. Box set može se nabaviti u Dancing Bear prodavaonicama ili na  webshopu.