‘Izgubljeno / nađeno’, u prodaji je album prvijenac Borisa Rogoznice

 

boris
Slijediti svoje snove i ostvariti ih, neprocjenjivo je. Kada to napravite u glazbenom svijetu, uspjeh je tim veći.Boris Rogoznica, uspio je i ostvario svoju veliku želju. Pred nama je ‘Izgubljeno / nađeno’, album prvijenac mladog glazbenika, koji je svoj put nenametljivo, skromno, ali uspješno gradio posljednjih godina.Kroz jedanaest pjesama, Boris nas vodi na jednostavno, ali istovremeno pozitivno, razigrano i veselo glazbeno putovanje, o kojem ćemo razmišljati, dok je izdanje protkano njegovim prepoznatljivim stilom, u kojem je ljubav zvijezda vodilja.

Svoju autorsku crtu, Boris je provukao kroz album uz suradnike, koji su mu itekako pomogli u realiziranju ove priče.Od svojih prvih početaka, Boris je uvijek isticao kako je glazba njegova velika ljubav, koju svakodnevno iskreno živi. U stvaranju svake nove pjesme, zajedno sa svojim suradnicima uvijek misli na publiku, koja ga vjerno prati na svakom koraku, njegov je najbolji kritičar, ali i vjetar u leđa koji ga dodatno motivira.’Sada kada u rukama držim svoj prvi album, jasno mi je da nije poanta u njemu kao cilju, već u putovanju, koje je prethodilo njegovoj realizaciji.

Na ovom albumu se nalaze neke pjesme, koje čuvam još od tinejdžerskih dana. Sve te godine nisam odustao od njih i svojih snova, iako bi mi bilo puno lakše da jesam. Upravo zato odlučio sam, svoj prvi album nazvati “Izgubljeno / nađeno”.Sve su pjesme bile izgubljene po raznim ladicama, a na koncu su ipak pronađene, snimljene i objavljene. Zahvaljujem svima, koji su mi u tome pomogli. Ne treba ih posebno imenovati, jer oni dobro znaju da mislim na njih.