Jedinstveni J.R. August nastupio u prepunom Vintage Industrial Baru

J.R.August_NikolaKnezevic2-1024x683
“Dangerous Waters”, album prvijenac J.R. Augusta doživio je svoju koncertnu premijeru sinoć u dupkom ispunjenom Vintage Industiral Baru.Još jednom je J.R. dokazao o kakvom se vanserijskom talentu radi – publika je s oduševljenjem ispratila svaku pjesmu izvedenu za vrijeme skoro dvosatnog koncerta. J.R., pet pratećih glazbenika i jedanaest članova zbora priuštili su za više od pet stotina prisutnih transcendentalno iskustvo.Uživala je publika u većini pjesama s prvijenca, nekim prije objavljenim pjesmama koje su izazvale oduševljenje: “Black Limousine”, “Distort Reality”, “The Womanizer”, ali premijerno i u par novih pjesama – nema sumnje kako će i sljedeći J.R.-ov album biti malo glazbeno remek-djelo.

“Dangerous Waters” je odmah u prvom tjednu prodaje zasjeo na prvo mjesto najprodavanijih albuma i to potpuno zasluženo, on je dragulj kojeg će šira publika u Hrvatskoj i regiji, ali i ona internacionalna otkriti i prepustiti se ljepoti njegove glazbe.
Osim što je zasjeo na prvo mjesto prodaje, također se prvi singl s albuma, “Crucify Me”, našao na prvom mjestu Top 20 liste Hrvatskog radija. Njegova kvaliteta je nesumnjiva i zato pronađite način da poslušate J.R.-a: kupnjom CD-a, uživo ili putem digitalnih platformi.
Album “Dangerous Waters” u prodaji je po cijeni od 79 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa.