Tate Romanova novom pjesmom Na radiju govori o životnim promjenama kao prirodnom adrenalinu

Tate-Romanova
Splitski bend Tate Romanova predstavlja Na radiju, svoj četvrti studijski singl s albuma koji će uskoro biti objavljen za diskografsku kuću Croatia Records.Nakon uspješnih prethodnih singlova, bend novom pjesmom uvodi slušatelje u žešću sferu svog zvuka. Autori glazbe su Šime Barbarić i Ante Jerončić, a Barbarić je i autor teksta. Vokal benda Sara Andrić iz singla u singl pokazuje stav i širinu svojih glasovnih mogućnosti, a osim nje Tate Romanovu još kompletiraju Lana Beović na bas gitari, Zdeslav Klarić na klavijaturama i Ivana Županović na bubnjevima. Ovaj zanimljiv i originalan spot režirao je i montirao Milan Latković iz agencije KREAG.

“Pjesma govori o promjenama formata života, te osobnom stavu i odlukama koje svatko od nas donosi u tranzicijama. Promjena je najava mogućnosti, ali i prilika za istraživanje novih situacija. Taj adrenalin volimo. Te promjene su dobre.” – Tate Romanova.
Spot je baziran na aktualnoj situaciji, ali i generalno stoji iza svih hrabrih ljudi te onih koji u današnjim vremenima rade hrabru glazbu bez kalkuliranja i podilaženja.