Stormzy singlom “Own It” najavljuje novi album

stormzy
Nakon što je početkom ovog tjedna najavio dugo iščekivani drugi album “Heavy Is The Head”, britanski glazbenik predstavio je i najnoviji singl “Own It” na kojem je talent udružio s glazbenim rekorderom Edom Sheeranom i nigerijskom afro-fusion zvijezdom Burna Boyjem.
Singl “Own It” još je jedno izuzetno izdanje suvremenog glazbenika i popraćeno je videospotom u režiji Nathana Jamesa Tetteyja. Video uradak sniman je na atraktivnim lokacijama diljem Londona i savršeno utjelovljuje party atmosferu nove pjesme.
Najavljeni album “Heavy Is The Head” predstavlja uzbudljiv povratak na scenu višestruko nagrađivanog glazbenika. Album je producirao sam Stormzy te je pomno izabrao gostujuća, sve redom vrlo uzbudljiva glazbena imena – abecednim redom to su Aitch, Burna Boy, Ed Sheeran, Headie One, H.E.R., Tiana Major9 i YEBBA.


Najava albuma stigla je nedugo nakon što je Stormzy osvanuo na naslovnici TIME Magazina kao “jedan od deset najznačajnijih predvodnika nove generacije”. Osim što mu se priznaju zasluge za evoluciju urbanog glazbenog krajolika, Stormzy se u tek nekoliko godina aktivne karijere istaknuo kao istinski društveni aktivist te je zahvaljujući svom angažmanu postao jedna od najimpozantnijih kulturnih ličnosti u Velikoj Britaniji. Zahvaljujući kreativnom zanosu i strastvenoj podršci obožavatelja, Stormzy je sada ponosni vlasnik više od 25 nagrada struke.