Tedi Grubica prihvatio poziv koji se ne odbija i predstavio svoj suvenir

Tedi-Grubica
Za glazbeni poziv nikad nije kasno što potvrđuje Istrijan Tedi Grubica kojemu je bavljenje glazbom bio hobi, a sada je postao i profesionalni izazov.Za ovog mladića u najboljim godinama čulo se nedavno kad je obradio pjesmu Toše Proeskog i oduševio regiju. Upravo je to bilo okidač da mu se javi Grigor Koprov, makedonski glazbenik i producent koji je radio s Tošom tijekom njegove karijere te je Tediju ponudio pjesmu. Ovaj pak niti sekunde nije razmišljao i odletio je za Makedoniju. Srce nikada ne laže, stoga je ovaj poziv bio sudbina koja je trebala spojiti Tedija i Grigora, a rezultat je singl i spot “Suvenir” koji je objavljen za Croatia Records.

Tekst potpisuje Jovan Peurača, a aranžman Vladimir Dojčinovski. Sve je snimano u Studiju Blue u Skoplju. S obzirom da je Tedi profesionalni video snimatelj koji je snimao spotove za poznate glazbene zvijezde, onda je bilo logično da upravo MedVid produkcija za koju radi stoji iza ovog sjajnog video spota. Snimatelji su bili Kristijan i Igor Burlović, režiju je radila Katarina Radetić, a montažu Ivan Štifanić. U spotu se pojavljuju i dvije atraktivne djevojke koje glume Paula Pitner i Iva Vitasović.
Ovom prilikom Tedi zahvaljuje Boutique Hotelu Chevalier Medulin, MedVid produkciji i Ivanu Červaru. Idealan spoj Grigora i Tedija očit je na prvo slušanje, stoga je neminovno da je u svemu svoje ruke upletene imala i sudbina.