19 najboljih balada Mladena Grdovića na kompilaciji “Moji sentimenti”

Mladen-Grdović

Kraj godine za jednog od najpopularnijih pjevača zabavne glazbe Mladena Grdovića znači gust koncertni raspored. Iako je poznat kao najveći zabavljač među kolegama Mladen u svom bogatom repertoaru ima pregršt balada.
Njih devetnaest nalazi se na upravo objavljenoj kompilaciji “Moji sentimenti”. Odabir pjesama napravio je sam Mladen koji je za većinu njih napisao tekst i glazbu. Pjesme “Jubim dan kad sam te srija”, “Sanjam sto anđela”, “Da te nima”, “Kada odem”, “Dalmacijo, ime si mi dala”, “Neću krivit’ cili svit”, “Nek’ se čuje pisma s Jadrana” pokazuju i onu nježniju Mladenovu stranu kojem je ljubav prema ženi, rodnom kraju, moru, prijateljima svetinja.


Album “Moji sentimenti” počinje s pjesmom “Sve je to za ljude” za koju je nedavno snimljen i video spotu režiji Željka Petreša, a završava s “Buona notte, spavaj Zadre”, pjesmom koju je Mladenu napisao Lovre Kovačević.
Nadolazeće božićne blagdane Mladen Grdović će provesti u krugu obitelji, a među omiljenim božićnim pjesmama svakako je “Božić je” koju je otpjevao s kćerkom Sarom te najnovija “Na Božić mislim ja” za koju je nedavno snimio spot s Jasminom Stavrosom i Zlatkom Pjeakovićem. U idućoj godini Mladen Grdović je poželio zdravlje jer kaže “dok je zdravlja bit će i dobrih pisama”.