Davor Radolfi snimio novi video spot “Voliš li me još”

Radolfi

Pjesma “Voliš li me još” novi je službeni singl jednog od najpopularnijih pjevača Davora Radolfija za koji je ovih dana snima video spot.Glazbu je skladao Darko Bakić, uz Luce i koautor teksta, a aranžman potpisuje Hrvoje Prskalo. Iskusna autorska ekipa s kojom Radolfi po prvi put surađuje potpisala je još jedan siguran hit zanimljivog i zavodljivog ritma. U godini u kojoj Davor Radolfi slavi 30 godina svoje dugogodišnje karijere koju je obilježio ljetnom turnejom Adriatica Latina Tour, itekako je spreman za nove glazbene izazove.


Redatelj spota Ante Gusić imao je relativno lagan zadatak jer Radolfi uz gitaru zaista najbolje prenosi osjećaje o kojima pjeva.
“Iako je prosinac rezerviran za božićne pjesme, ovu godinu završavam u svom stilu, prekrasnom ljubavnom pjesmom, zanimljivog ritma i s autorskom ekipom u koju potpuno vjerujem. Zanimljvo je vidjeti kako me mlađe kolege doživljavaju i mišljenja sam da spoj iskustva i svježih ideja sigurno ne može ostati bez rezlutata. Jako sam zadovoljan dosadašnjim pozitvinim kritikama i reakcijama urednika radijskih postaja na novu pjesmu i jedva čekam kad će zaživjeti i u slikama”, objasnio je Radolfi.