Dominik Blaževac predstavlja spot za jednu od najemotivnijih balada “Ljubav dođe sama od sebe”

Dominik-Blaževac

Dominik & Co., sve popularniji bend iz Slavonskog Broda čiji je frontmen Dominik Blaževac, snimio je novi spot za pjesmu “Ljubav dođe sama od sebe” koja bi vrlo brzo mogla postati jedan od njihovih najvećih i najslušanijih hitova.

U pitanju je emotivna balada, pomalo adventskoga duha, u kojoj je autor Željko Zovko dočarao ono što je za njega ljubav, a u njegovim riječima i glazbi se, sasvim sigurno, može pronaći svatko od nas. Pjesma je snimljena u minimalističkom aranžmanu Zlatka Čošića, u kojem u prvi plan dolaze vokalne sposobnosti i emotivna interpretacija Dominika Blaževca, frontmena benda sjajnih pjevačkih mogućnosti.


Dominik & Co. su za ovu pjesmu snimili i spot u režiji Darija Lepoglavca u kojem su glavne uloge preuzeli iznimno talentirani mladi glumci Josipa Anković i Miro Čabraja. Spot je sniman iz jednog kadra, a fokus je upravo na emotivnoj poruci koju nosi ova balada.
“Ova je pjesma za mene posebna od prvog slušanja, jednostavno me dira svaki put kad ju čujem, a evo, nadam se da će dirnuti i mnoga druga srca. Spot je pomalo kazališni i stavlja poruku pjesme u prvi plan, a to mi se jako sviđa.”, kaže Dominik.

Iza Dominika i njegove ekipe je album prvijenac “U ime ljubavi” objavljen pod Croatia Recordsom. “U ime ljubavi” nije samo naziv albuma nego i riječi koje savršeno opisuju energiju koja isijava iz 10 pjesama. Osim naslovne tu su još i njegovi drugi uspješni singlovi poput “Kišobran za dvoje”, “Moja jedina”, “Poljubi me”, “Ako te pitaju”, ali i potpuno nove pjesme “Zauvijek”, “Ključevi od snova” i “Ljubav dođe sama od sebe”.
Pjesme su ljubavne, a Dominik & Co. su super ekipa vrhunskih glazbenika ispred kojih je, sasvim sigurno, sjajna budućnost. Osim što sjajno funkcioniraju u studiju, live svirka im je domaći teren. Puno iskustva, veliko znanje i prava energija je upravo ono što ima Dominikov bend. Oni su bend sa stilom koji jednostavno morate doživjeti na nekom od njihovih koncerata.