Katarina Mamić dala je sve od sebe da Hrvatsku predstavi na najbolji mogući način

katarina

Miss Hrvatske, Katarina Mamić, proteklih tjedana je boravila u Londonu gdje se natjecala na izboru za Miss Svijeta. Katarina je dala sve od sebe da Lijepu Našu predstavi u najboljem mogućem svijetlu, no kada je ljepota u pitanju, nijanse presuđuju.Katarina nije uspjela ući u 40 najljepših, no publiku je oduševila kada se na pozornici pojavila u nacionalnoj haljini Zorana Aragovića koju je pronijela na glazbu iz opere Ero s onoga svijeta.

”Bilo je prelijepo ovih tjedana u Londonu. Upoznala sam puno ljudi, stekla divna prijateljstva. Sigurna sam da će mnogi doći u Hrvatsku na odmor i dala sam sve od sebe da svima približim našu zemlju. Nije mi žao zbog ničega. Ovo mi je veliko životno iskustvo”, kazala je Katarina Mamić.
”Bila je prelijepa, vesela i uistinu je dala sve od sebe. Cijela delegacija iz Hrvatske bila je ponosna i s guštom smo sve pratili. Katarini je ovo iskustvo koje nema svatko priliku dobiti i sigurna sam da će iz ovoga puno toga dobroga izvući”, rekla je Maja Vračarić, direktorica Izbora za Miss Hrvatske.