Ovo je najbožićnija hrvatska pjesma, lako ulazi u uho, a u spotu se pojavio i popularni Lujo sa svojom djevojkom

spot

U moru božićnih pjesama uvijek ispliva i neka koju rado pjevušimo, a nema sumnje da će ovih blagdana to biti pjesma ”Poljubi me ovog Božića” iza koje stoje sve popularniji Ljubavnici koji trenutno žare i pale domaćim, ali i eterom u susjednim zemljama.
Svi koji su čuli pjesmu kazali su kako je riječ o najbožićnijoj domaćoj pjesmi u posljednje vrijeme, a kako bi cijela priča bila potpuna ”Ljubavnici” su na snimanje spota pozvali svoje prijatelje kako bi dočarali pravu domaćinsku atmosferu kakva treba krasiti blagdane.

Među brojnim licima u spotu su se tako našla i neka poznata, pa tako ovaj božićni video krasi i poznati glumac Lujo Kunčević koji je na snimanje poveo i svoju djevojku Saru Spinčić, a uz njih tu je i poznati hrvatski stilist Ivan Friščić.
Zanimljivo je kako Ljubavnici trenutno borave na samim vrhovima top ljestvica s pjesmom ”Ništa nije slučajno”, no unatoč tome što je od izlaska istog singla prošlo tek mjesec i pol dana, dečki su se odlučili da naprave i jednu blagdansku pjesmu kojom će domaći eter uljepšati božićnom melodijom.
Autor teksta i glazbe je Mario Regelja, dok je za aranžman i produkciju bio zadužen Borna Biondić. Spot se snimao u Kleti Padež koja se pokazala kao savršena kulisa za ovakvu priču, a sve pod redateljskom palicom mladog i talentiranog Matije Škalića.
Pogledajte spot i vjerujte nam… Ovaj prosinac bit će u znaku Ljubavnika!

https://www.youtube.com/watch?v=RcLIrQ4s6RY