Slipknot predstavljaju videospot za novi singl “Nero Forte” videospot s hvaljenog šestog studijskog albuma

slipknot

Članovi Slipknota još su jednom navukli maske i snimili videospot za novi singl “Nero Forte”, a za redateljsku viziju i realizaciju spota zaslužan je član sastava, perkusionist M. Shawn Crahan. Hvaljeni album “We Are Not Your Kind”, koji je u kolovozu debitirao na prvom mjestu Billboardove Top 200 ljestvice, predstavljen je sjajnim singlovima “Solway Firth”, “Birth Of The Cruel” i “Unsainted”, koji su redom okrunjeni videospotovima u režiji M. Shawna Crahana, i na YouTube platformi su pregledani preko 87.2 milijuna puta.
Album “We Are Not Your Kind” već se našao na broju jedan najboljih rock albuma prestižnih časopisa kao što su Rolling Stone i Kerrang!, a na svoje “Best of 2019” liste uvrstili su ih i Revolver, Consequence of Sound, Loudwire, Alternative Press te brojni drugi.

“Svojim posljednjim studijskim uratkom Slipknot su predstavili jedan od najjačih albuma svoje karijere” smatra Consequence of Sound, dok je The Ringer dodao da je šesti album američkog metal sastava “potvrdio njihov status kao jednog od najvažnijih metal bendova ere”. Na krilima ovih priznanja Slipknot će se uputiti na veliku europsku turneju u društvu posebnih gostiju, žestokog Behemotha! Europsku turneju započet će već 14. siječnja u Dublinu, a nakon kratkog skoka do Japana ovo ljeto, niz nastupa će zaključiti koncertom na britanskom Knotfestu. Među brojnim nastupima naći će se i gradovi u susjedstvu – Budimpešta, Beč i Milano. Datume pronađite na službenoj stranici benda – https://www.slipknot1.com/