The Kazetofon predstavlja evergreen “Da sam ja netko” u novom ruhu!

The-Kazetofon

The Kazetofon je sasvim nova grupa na hrvatskoj glazbenoj sceni, no glazbenici koji ga čine etablirani su profesionalci dokazani u glazbenim krugovima. The Kazetofon su Emil Gabrić, Kamenko Ćulap, Ivan Gazibara i Mladen Kosovec te upravo javnosti predstavljaju svoj prvi službeni singl – “Da sam ja netko”.
The Kazetofon je sasvim nova grupa na hrvatskoj glazbenoj sceni koja donosi skladbe uz koje su brojne generacije odrastale, zaljubljivale se, rastajale, dočekivale jutra, sanjale budućnost i ljubomorno čuvale kazete na kojima su bile snimljene. Ali skladbe donesene u novom glazbenom paketu koji hrabrim dodavanjem klasičnih, etno i jazz zvukova donosi staro na potpuno nov način.

Upravo to kvartet The Kazetofon čini potpuno drugačijim od svega što smo dosada vidjeli na hrvatskoj glazbenoj sceni. Obrade skladbi koje su obilježile vrijeme u kojem su nastale vrlo često odu u neželjenom smjeru, jer nije lako starom evergreenu dati novi, a poseban štih.
Glazbenicima okupljenim u The Kazetofonu to uspijeva, a razlog je jednostavan. Nisu se okupili samo da bi napravili ovo što danas predstavljaju javnosti, već su se okupili kako bi uživali u skladbama koje vole, a svirajući ih na novi način, sebi za dušu, otkrili su da su napravili nešto iznimno kvalitetno i vrijedno.
U videospotu za pjesmu “Da sam ja netko” glavnu ulogu nosi glumac Marko Hergešić dok režiju potisuje Mare Milin.