Power hit Nike Turković “Tvoj mir” zablistao u novom spotu!

Nakon senzacionalne pjesme “Pusti” kojom je ovog ljeta dominirala radijskim eterom i koja je na YouTubeu do sada pregledana preko 180 000 puta, Nika Turković ponovno oduševljava odvažnim novim power singlom “Tvoj mir” koji je dobio i prateći video spot.
“Tvoj mir’ je nastala prošle godine kad smo bili zatvoreni u karanteni i zapravo je počela kao jako emotivna i tužna, srcedrapajuća ljubavna pjesma. No, kad sam ju ove godine primila u ruke, imala je skroz drugačiji osjećaj i vidjela sam ju kao pomalo drsku, podrugljivu i snažnu pjesmu u kojoj se u potpunosti gubi ta tuga i rađa neko samopoštovanje i ljubav prema sebi – nešto o čemu mi se čini da baš volim pisati u posljednje vrijeme.

Nika i njezin tim već su nas odavno razmazili besprijekornim i inovativnim pristupom svakom novom projektu koji nije izostao ni ovaj put.
I ovaj spot radila sam s mojim omiljenim produkcijskim dvojcem SESTRICE koji me prate otkako sam krenula, pa je tako na kameri i kao glavna kreativa iza misije bio Luka Sepčić, dok bez Ane Badurine kao izvršne producentice ne radimo nijedan projekt. Na njihovoj vjeri u svaki naš pothvat sam zauvijek zahvalna. Light je ponovno bio u rukama omiljenog nam Filipa Šarića, dok na prekrasnoj scenografiji zahvaljujem genijalnim Evi Milković i Dori Fodor.”, otkrila je Nika.
Za beauty dio su se također pobrinuli najbolji ljudi; Ivana Vukušić kao stilistica, Sonja Kvesić kao MUA te Evelin Benković kao stilist kose.
Pjesma “Tvoj mir” dostupna je na svim  digitalnim servisima.