Žanamari ima novu pjesmu i spot ‘Stigma i tabu’

žanamari
Dugo najavljivana pjesma i spot Žanamari Stigma i tabu napokon su vani!Video je objavljen na njezinom  službenom YouTube kanalu ‘zanamarimusic’ i oduševio obožavatelje, koji su putem Instagrama gotovo sudjelovali u procesu stvaranja pjesme i spota te pružili pjevačici veliku podršku dok se oporavljala od dugotrajne kronične upale sinusa i čekala trenutak kad može snimiti novi singl. „Sam Bog zna koliko sam kava popila dok sam dočekala da završim ovu pjesmu i video! Znaaam, nije Božićna! Uvijek ispada da sam protiv struje, što i jesam, al’ kad radim mjuzu to mora biti kad to ‘mjuza’ i okolnosti odrede. Znači apsolutno – Go with the flow! Nikakvi rokovi, nikakvi planovi, samo kad osjetim, daj mi da istresem taj moment u pjesmu… Stigma se ‘dogodila’ početkom godine, tabu isto… pa nek ova godina završi sa #STIGMAITABU.“ – izjavila je Žanamari.

Tekst pjesme je napisala sama Žanamari, melodiju i produkciju je kao i uvijek radila u suradnji sa suprugom Mariom Perčićem, a o kakvim točno tabuima pjeva, Žanamari je ostavila slušateljima da otkriju sami: „Ne volim ‘prepričavati’ tekstove svojih pjesama jer je poanta baš u tome da svatko protumači iz svoje perspektive. Tabu je nešto zabranjeno, a stigma božanski biljeg. A kad se to dvoje spoji u jedno nastaje kaos. O tome je moja nova pjesma.“
„Iako je naziv pjesme pomalo kontroverzan, u spotu ćete me vidjeti u ‘girl next door’ izdanju. Maki i ja smo zabrijali na vintage zvukove, što ćete čuti u produkciji i melodiji pjesme, pa smo odlučili da i spot prati tu atmosferu. Mood spota bih mogla nazvati ‘Princ of Bel Air’, jer ima street elemente, retro stil snimanja i animacija, a jedna od lokacija snimanja je bila i naš glazbeni studio. Osim ‘djevojke iz susjedstva’ u videu se pojavljuje i ‘dečko iz susjedstva’, ali doslovno! Glumac u spotu je moj susjed Ivan Čobrnić, mladi karizmatični dečko koji voli skejt i glazbu, a zovemo ga ‘mladi Gandy’ jer izgledom podsjeća na mix Davida Gandy-ja i Jeremy Meeks-a popularnog pod nadimkom ‘Prison Bae’. Dokaz da je moj ‘Dalmacija hood’ metropola za sebe i da imamo kvalitetnu i talentiranu ekipu u svakom pogledu. Ovdje ću spomenuti i svog hair artista Borisa Vukoju iz Salona SOHO te moje cure iz Beauty Salona Selfie koji su moj vječni beauty tim, pa tako i na ovom spotu.“ – otkrila je Žanamari o novom spotu.
Novu pjesmu od Žanamari slušajte na svim digitalnim servisima: