Album “Iz kapetanovog dnevnika” grupe Chui stigao na vinilu

 

chui
Stiže nam još novosti iz kreativne Chui radionice! Na brojne zahtjeve i upite fanova, kolekcionara i novinara, otkrivamo kako je njihov hvaljeni album “Iz kapetanovog dnevnika” napokon stigao i na vinilu!
LP ćete moći nabaviti po promotivnoj cijeni na velikoj koncertnoj promociji, 25. siječnja, u zagrebačkom klubu Boogaloo, zajedno s novim Chui majicama kvalitetnog i odličnog dizajna iza kojeg stoji Dalibor Barić. LP “Iz kapetanovog dnevnika” u regularnoj prodaji u Dancing Bear prodavaonicama naći će se od ovoga petka (24. siječnja), kao i na Dancing Bear web shopu – www.dancingbear.hr

Vrijedi naglasiti kako Chui u Boogaloo dolaze u novoj postavi te kako je riječ o jednom od najiščekivanijih domaćih koncerata u novoj sezoni. Uz više gostiju (ManGroove, Ink Experiment Duo, Druyd) koji će se pridružiti Chuiu na pozornici, ovu subotnju večer otvorit će virovitički eksperimentalni sastav ZMaj kao predgrupa.
Ulaznice za koncert možete kupiti i u Dancing Bear dućanu (Gundulićeva 7) po cijeni od 50 kn u pretprodaji te 65 kn na dan koncerta.
LP “Iz kapetanovog dnevnika” i Chui majice nabavite po promotivnim cijenama na koncertu u Boogaloou, 25. siječnja, a uskoro i u Dancing Bear prodavaonicama