Glavni lik iz hit predstave zagrebačke Komedije Neven Stipčić ima novi singl

neven
Neven Stipčić izdao je svoj šesti studijski singl „U tebi“. Riječ je o pop/soul pjesmi koja sjedinjuje priču o životnoj situaciji koju svi prolazimo.
„Pjesma je mirnog instrumentalnog karaktera dok tekstom zapravo palimo vatru. Spot smo snimali u prirodi zbog ovog predivnog zimskog jutra koje dodatno obogaćuje pjesmu. Također, jako sam sretan što je Dinko opet radio s nama jer je on za mene mađioničar videa, uostalom uvjerite se i sami.“ – rekao je Neven.


Neven Stipčić inače igra glavnu ulogu „Jesusa“ u aktualnoj predstavi Jesus Christ Superstar na daskama ZGK Komedija.Glazbu, aranžman i produkciju potpisuje mladi producent Leonardo Kapetanović, dok tekst potpisuju Neven Stipčić i Leonardo Kapetanović.„Nadam se da će se ljudi moći poistovjetiti s pjesmom, te mi je izuzetno drago da Dinko ponovno spotom daje dodatno značenje ovoj pjesmi.“ – dodaje Leonardo.
Video spot sniman je u predivnim predjelima Bilogore, a producentsku i redateljsku ulogu predstavlja Dinko Šimac koji briljira svojim radom i u spotovima grupe Detour, Gelato Sisters i Manne Wanders.
Spot pogledajte na : https://www.youtube.com/watch?v=TBffMYyX5qQ