James Blunt otkrio najemotivniji i najosobniji video spot u svojoj karijeri

james

James Blunt predstavlja uvjerljivo najemotivniji video spot u svojoj karijeri, onaj za pjesmu “Monsters” koja se smjestila na njegovom hvaljenom, aktualnom izdanju “Once Upon A Mind” koji se našao na trećem mjestu u UK-u i dosegao srebrnu nakladu.”Monsters je za moga oca koji je u četvrtom stadiju kronične bolesti bubrega, stoga sam ga pitao želi li biti u videu sa mnom” poručio je James Blunt koji je osobno koncipirao čitav video za ovu srceparajuću odu sina upućenu svome ocu.


Video je sniman u Oxfordshireu, a iza njega stoji Vaughan Arnell koji je već surađivao s Jamesom, ali i imenima kao što su Robbie Williams, The Spice Girls, George Michael i One Direction te mnogim drugima. Ova jednostavna i minimalistička pjesma ujedno je i jedna od najosobnijih pjesama koje je James ikada napisao, dok će sam video biti zasigurno jedan od onih koji će se u 2020. najviše spominjati.
Poznato je i kako će nastupiti u Royal Albert Hallu, 7. travnja ove godine, a tu je i europska turneja koja ga dovodi i u naše susjedstvo – Padovu, Milano, Beč i Budimpeštu