Lana Jurčević potpisala ugovor sa svjetskim diskografskim divom

lana
Jedna od najuspješnijih hrvatskih pjevačica, Lana Jurčević potpisala je ekskluzivni ugovor s diskografskom kućom Warner Music i pod novim umjetničkim imenom La Lana stupila u središte izuzetno žive svjetske glazbene scene.
Potvrda ove atraktivne suradnje ujedno je i potvrda izuzetnog talenta hrvatske glazbenice o čijem će međunarodnom uspjehu brinuti timovi zaslužni za uspjeh svjetskih mega-zvijezda kao što su Ed Sheeran, Dua Lipa, David Guetta, Coldplay, Madonna i Eric Clapton, da nabrojimo tek neke.
Vijest o ovoj atraktivnoj suradnji Warner Musica i La Lane potvrdio je i Silvije Varga, direktor hrvatske diskografske kuće Dancing Bear, licencnog partnera i zastupnika Warner Music International za Hrvatsku, te je ovom prilikom izrazio veliko zadovoljstvo suradnjom koja će sasvim sigurno obilježiti budućnost hrvatske glazbe.

Lana Jurčević, od danas u međunarodnom svijetu poznatija kao La Lana, jedna je od najpoznatijih hrvatskih glazbenih umjetnica o čemu svjedoči više od 100 milijuna pregleda na njezinom YouTube kanalu i više od 850 000 fanova na društvenim mrežama.
Tijekom sjajne glazbene karijere u Hrvatskoj, Lana Jurčević je objavila pet studijskih albuma koji su rezultirali brojnim hitovima u vrhu top ljestvica te je imala priliku dokazati svoj talent koncertnim nastupima na gotovo svim kontinentima. Njezin talent i predanost radu prepoznale su velike kompanije i institucije (L’Oréal, Nestlé, Nokia/Microsoft,..) koje je godinama predstavljala kao uspješna ambasadorica branda.
Osim što je uspješna u glazbenoj industriji, Lana Jurčević hrvatskoj je javnosti poznata i kao uspješna poduzetnica. Osnivačica je branda La PIEL, linije prirodne kozmetike za njegu lica i tijela koja je u regiji postigla ogroman uspjeh. U manje od godinu dana od osnutka, brand je osvojio tržište od 9 zemalja i naklonost brojnih zadovoljnih korisnika.