Lea Mijatović ponosno predstavila svoj prvi solo album „Sva moja lica“

lea

Prije 3 godine, Lea Mijatović, odlučila je okrenuti novu stranicu u glazbenoj karijeri i krenula je za ostvarivanjem svog sna. Željela je svoj solo album. Njezinu karizmu i izuzetan vokal prepoznao je odličan glazbeni producent Igor Ivanović koji je Lei ponudio suradnju i uzeo ju pod svoje okrilje.Krenula je borba za mjesto pod glazbenim suncem, a Lea, njezina diskografska kuća Menart i svi oko nje imali su veliko povjerenje u nju i dali su joj vjetar u leđa.


Korak po korak, pjesma po pjesma i velika želja od prije 3 godine postala je stvarnost – prekrasna i odlično raspoložena Lea, sinoć je svojim prijateljima i publici predstavila svoj prvi solo album „Sva moja lica“.
Kao rođendansko iznenađenje, na promociji su nastupili polufinalisti Supertalenta, inače učenici iz njezine glazbene škole.
Dirnuta pozitivnom energijom koja ju je okruživala, Lea je uživo sa svojim bendom odsvirala sve pjesme sa svog novog albuma. U publici su bili i brojni poznati glazbenici koji su Lei od početka njezinog solo glazbenog puta davali podršku; Indira, Mia Dimšić, Ana Radišić, Lara Antić (Bang Bang), Kim Verson, Paola Valić, Sandra i Branimir Mihaljević samo su neki od kolega koji su bili na sinoćnoj promociji albuma.
Lea je premijerno predstavila i svoj novi video spot za pjesmu „Obrani ljubav“, koji možete pogledati na : https://www.youtube.com/watch?v=b0NbkPYYG8Q